PRIMÀRIA
 

Treballar els sentits des de l'àrea d'Educació Física és molt important ja que és mitjantçant ells com captem la informació per a després analitzar-la i adequar la resposta motriu. I cal fer-ho des de ben xicotets. La millor forma de fer-ho és utilitzant el joc com a recurs. Mireu que bé s'ho passen els alumnes de 2n de primària.

Els alumnes de 2n de primària han iniciat una nova EPI. En aquesta ocasió es tracta del COLPBOL un esport innovador, coeducatiu i valencià! Quant que ens agrada aprendre nous esports!

Els alumnes de 6é de primària han iniciat l'EPI aquesta mateixa setmana. Enguany és el Balonkorf l'esport que van a aprendre. Aquest és un esport algo desconegut al nostre país però que poc a poc va introduint-se dins l'àmbit educatiu ja que és una eina ideal per a treballar la coeducació (el seu reglament obliga a que els equips siguen mixtes!)....

Ahir va ser el primer contacte amb la gimnàstica artística dels nostres alumnes de 2n de primària i els va a gradar tant... tantíssim! que avuí han repetit. Mireu, mireu... ja saben fer el pi.

Si ahir fou el torn dels alumnes de 1r de primària, avui ha estat el moment dels de 2n de primària. I es que aquesta setmana està arrancant l'Escola Poliesportiva d'iniciació al nostre col·legi. Els alumnes de segon han pogut iniciar-se en la gimnàstica artística gràcies a aquesta inciativa de l'Ajuntament d'Alcoi. Tot un plaer comptar amb...

Aquest curs els alumnes de primària estan gaudint d'una activitat complementària molt fresqueta... i és que enguany anem a la piscina a realitzar activitat física en el medi aquàtic. Mireu que bé s'ho han passat els alumnes de 4rt i de 5è.

Aquesta setmana comença l'Escola Poliesportiva d'iniciació al nostre col·legi. Avuí ha estat el torn dels més menuts de primària. Els alumnes de primer han pogut iniciar-se en el judo de la mà del Judoclub d'Alcoi gràcies a aquesta inciativa de l'Ajuntament d'Alcoi. Tot un plaer comptar amb profesionals que venen a mostrar i descobrir als nostres...

Els alumnes de primer de primària estem aprenent a jugar a l'escacs. A la vegada que ens divertim aprenem de forma globalitzada conectant coneixements matemàtics, espacials... i a més, descobrim nous esports!

© 2017 COL·LEGI JOSÉ ARNAUDA
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!